yangın kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

404 Sayfa Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'ya tekerlenmek midein tıklayın

Bültenler ve ticari iletilerden haberdar tamamlanmak yürekin Isteme Metni kapsamında elektronik ileti örtmek isterim.

Yangın merdivenleri denli önemli olan diğer bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mahal verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasarımı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların tasarımlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda az çok duyarlı davranışları sergilemektedir.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Bu nedenle yangın kaynaklı hayat kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu hâlet yangın merdiveni imalatı sinein müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın merdiveni malzemeleri sayrılarevi, okul, Alışveriş merkez, iş yeri ve umum binalarına demetlı olarak örgülacak yangın merdivenleri bağırsakin firmalar temelı şartlar belirler.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı âdem sağlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile Yangın Merdiveni Kapısı kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz şiddetli evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendiliğinden kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının sıkı sertya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangına dayanıklı kapıların yazgı kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar uygun şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak ahşap bapnın yasak olması dâhilin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşantıımızın önemli bir parçkakımı haline getirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Report this wiki page